Brian Tracy

Er zijn diverse mogelijkheden rond coaching. Wij hebben ons gespecialiseerd in het individueel coaching, groepscoaching en het coachen van jongeren 

Het coachen wordt gedaan door onze coaches. Deze zullen de cliënten sterker maken door aan de competenties te gaan werken die nodig zijn voor de nieuwe functie. Onder competenties wordt verstaan: ontwikkelbare vermogens van mensen om in voorkomende situaties op adequate, doelbewuste en gemotiveerde wijze proces- en resultaatgericht te handelen. Dat wil zeggen, passende procedures te kiezen en toe te passen om de juiste resultaten te bereiken. Wij kijken naar de verbeterpunten en helpen de cliënt waar nodig deze te verbeteren. Dit doen wij door middel van gesprekken, trainingen en boeken. De coaching wordt ook op de werkvloer gedaan.

Omdat ieder persoon uniek is, is onze coaching ook uniek. Al onze cliënten worden op een passende manier, voor de persoon in kwestie, benadert en gecoacht. De cliënt staat centraal, dus deze mag kiezen welke manier van coaching het beste bij hem of haar past.

Bij het individueel coachen wordt er gekeken naar het privéleven van de cliënt en helpen wij waarnodig dit te optimaliseren. Wij adviseren en begeleiden de cliënt, zijn of haar prive leven te verbeteren, zodat hij of zij verder kan groeien.

Ook zijn wij inzetbaar bij groepscoaching. Groepscoaching kan worden ingezet bij uiteenlopende vraagstukken. Heeft u binnen uw bedrijf een team of groep medewerkers waarbij de sfeer onderling niet goed meer is of waarbij de focus moet worden teruggebracht, dan is het mogelijk om een van onze coaches te raadplegen. Wij werken geheel in vertrouwen met uw team en er is een open communicatie aanwezig. Onze coach is degene die het proces begeleid en de gemaakte afspraken bewaakt. Door middel van kritische vragen te stellen, te spiegelen en feedback te geven, komen wij tot de kern van het probleem en de achterliggende problemen. In een aantal sessies proberen wij dit op te lossen.

Werkwijze
Door onze ruime ervaring en uitgebreid netwerk kunnen wij snel schakelen. Multi-Traject is de ideale partner voor ad hoc leveren van gespecialiseerd personeel en voor het leveren van duurzame arbeidsrelaties.

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een praktische en 'down to earth' benadering. Wij leren al onze clienten de fijne kneepjes van het vak, zodat er efficiënter en met meer plezier gewerkt kan worden. Door deze werkwijze realiseert u tevens lagere operationele kosten!

Coaching voor de zakelijke markt, maar ook als particulier kunt u bij ons terecht.