ReintgratieRe-integratie is het proces dat leidt tot realisatie of herstel van (een optimale) arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot eigen of ander werk. In dit proces komt Multi-Traject tot zijn recht. Wij begeleiden de cliënt in dit proces. Een traject duurt circa 4 maanden tot 12 maanden.

Als eerste zal er een introductie plaatvinden waarin een gesprek zal worden gehouden met de cliënt. Multi-Traject geeft hierin haar voorwaardes en manier van werken aan. Vervolgens worden de punten uit de gesprekken op een rij gezet en wordt er gekeken of beiden partijen elkaar begrijpen. Er zal dan een contract worden getekend. 
Coaching is ook een onderdeel van het re-integratieproces. Er wordt gekeken naar de zwakkere punten van de cliënt en deze zullen worden verbeterd voordat de cliënt de arbeidsmarkt op kan gaan.


Wanneer een cliënt genoeg gecoacht is zal er worden overgegaan naar jobhunting. In dit stadium van het proces zal er worden gekeken naar het arbeidsverleden en daarop aansluitend werk.

Als de baan er is, en u heeft nog coaching nodig op de werkvloer, zal Multi-Traject dit ook aanbieden. Op de werkvloer wordt u geholpen om uw competenties te verbeteren. Dit wordt jobcoaching genoemd en de tijdsduur is afhankelijk van u en de werkgever.

Als laatste stap zal Multi-Traject een eindrapportage schrijven waarin wordt beschreven wat er allemaal heeft plaatsgevonden binnen het traject.

Werkwijze
Door onze ruime ervaring en uitgebreid netwerk kunnen wij snel schakelen. Multi-Traject is de ideale partner voor ad hoc leveren van gespecialiseerd personeel en voor het leveren van duurzame arbeidsrelaties

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een praktische en 'down to earth' benadering. Wij leren al onze clienten de fijne kneepjes van het vak, zodat er efficiënter en met meer plezier gewerkt kan worden. Door deze werkwijze realiseert u tevens lagere operationele kosten!

5 Trajecten afnemen, 4 trajecten betalen! Traject naar keuze.