vacature vacatures Multi-Traject werknemersMulti-Traject doet ook aan uitzenden. Wij verstaan onder uitzenden clienten koppelen aan nieuwe werkgevers. De werkgevers zijn  een onderdeel van ons netwerk. Zij bieden ons vacatures aan die door Multi-Traject worden vervuld. Ons netwerk is zeer divers. Wij hebben functies  beschikbaar in de transport en logistiek, maar beveiliging ook de juridische kant of callcenter werk is ook een optie. 

Ons netwerk is zeer divers. Wij hebben functies beschikbaar in diverse branches zoals: transport en logistiek, maar ook in de beveiliging of callcenter werk is een optie. Bent u opzoek naar een ander soort functie, is dit natuurlijk ook mogelijk.

Werkwijze
Door onze ruime ervaring en uitgebreid netwerk kunnen wij snel schakelen. Multi-Traject is de ideale partner voor ad hoc leveren van gespecialiseerd personeel en voor het leveren van duurzame arbeidsrelatie.

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een praktische en 'down to earth' benadering. Wij leren al onze clienten de fijne kneepjes van het vak, zodat er efficiënter en met meer plezier gewerkt kan worden. Door deze werkwijze realiseert u tevens lagere operationele kosten!

Wilt u ook een nieuwe start maken en zoekt u een organisatie die daarbij kan helpen?

Multi-Traject heeft al honderden mensen geholpen hun doelen te bereiken.

Dus zie jij jezelf bij een nieuwe werkgever, meld je dan aan op onze site! Wanneer je dit hebt gedaan, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Dan wordt er een afspraak ingepland om te kijken wat je graag wilt en hoe wij jou hierin kunnen helpen. Natuurlijk kun je ook meteen bellen voor een afspraak: (06) 81 16 11 63 of vul het contactformulier in.

Vacatures
Interesse in één van onderstaande vacatures? Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers, bel (072) 822 20 03, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in.

Flexpool Arbeidsdeskundige

Flexpool senior Arbeidsdeskundige

Arbeidsdeskundige 

Testanalist 

 

Multi Traject USBBen jij de persoon die wij zoeken? Heb je intersse in één van bovenstaande vacatures? Neem dan vandaag contact met ons op en krijg een USB stick met het luisterboek Mindset kado!