"Charlon is een man die alle tijd voor je neemt om alles zo goed mogelijk uit te leggen -en je vragen te beantwoorden. Hij geeft goede tips om zelf verder te kunnen ontwikkelen."

Monique Noerkhan
Taxichauffeuse bij Taxi 072

"Een jaar geleden leerde ik Charlon kennen tijdens een ondernemersprogramma, waar zeer gedreven ondernemers aan deelnemen. Meteen was duidelijk waarom hij deel mocht nemen aan dit programma: Charlon is een doorzetter en zorgt ervoor dat hij bereikt wat hij wil bereiken. En dat brengt hij ook over in zijn optreden op het podium. Charlon is een van de weinigen die weet hoe je mensen vanaf het podium moet enthousiasmeren. Het is een geweldige ervaring om hem te zien spreken!"

Pieter Bas Jansen
PARTEQ

"Charlon is iemand met passie voor zijn werk. Hij is bevlogen en erg enthousiast. Zijn enthousiasme, gecombineerd met doorzettingsvermogen, vakkennis en resultaat gerichtheid maakt dat hij veel bereikt. Hij is duidelijk en eerlijk in zijn communicatie naar anderen. Charlon legt de lat hoog voor zichzelf en verwacht van anderen ook een positieve inzet. Charlon is in mijn ogen een echte ondernemer, met de nadruk op ondernemen. Hij ziet altijd mogelijkheden en is erg leergierig en staat open voor de zienswijze van anderen."

Cees Smit
Administratiekantoor ‘de Zwarte Schuur’ Bergen

"Als redactiecoördinator van Lifestylexperienceplus bekijk ik uiteraard veel items. Een item wordt mede succesvol door de persoon die geïnterviewd wordt. Spreekt hij/zij makkelijk, komt hij/zij goed uit zijn woorden en geeft hij/zij duidelijk antwoord op de vragen die er gesteld worden. Charlon was zoals wij dat noemen een zeer aangename spreker. Hij gaf goed antwoord op de vragen en was duidelijk te verstaan. Bovendien spreekt hij met erg veel enthousiasme wat automatisch doorwerkt op de kijker."

Brit van Smeerdijk
Redactiecoördinator LifestyleXperience

"Charlon maakt een uitzondering op de uitzendwereld doordat hij zijn klanten maar ook zijn personeel persoonlijk tegemoet treed. Het is een warme betrouwbare persoonlijkheid die voor 200% voor zijn klanten en zijn mensen gaat. Daar waar nodig coacht hij zijn mensen zodat ze een ware toevoeging voor je bedrijf worden. Het maakt niet uit in wat voor branche de mensen werkzaam zijn, hij bezit de gave om zich overal in te kunnen leven. Wij zullen een ieder die personeel onder wil brengen bij een payroll organisatie aanbevelen om bij Charlon aan te kloppen."

Harco Bisschop
BGB Beveiliging

"Charlon is een heldere, betrouwbare partner. Je weet precieswat je aan hem hebt. Hij heeft visie, style en een hoop lef.Charlon helpt je om verder te komen op het pad dat je voorjezelf hebt uitgestippeld... en niet onbelangrijk: het werkt!Charlon werkt!"

Etienne Hesen
Griffier

"Charlon is een bevlogen ondernemer, recht door zee en een man van zijn woord. Ik heb 1,5 jaar met veel plezier met Charlon samengewerkt. Hij zet zich volledig in, weet je te motiveren, geeft goede adviezen en is in staat zaken zaken vanuit een andere invalshoek te bekijken. Charlon is zeker een expert in arbeid!"

Jan Latour
Online Multichannel Manager Nederlandse Spoorwegen

"Charon was a expert in helping people to find a way to develop them self in new working areas or different working areas. Charon is an enthusiastic personality who will devote him self in human resourcing. Charon is some body who knows where chances are and knows the right timing for action. Charon is an dedicated man to the task."
 
Willem van Heijningen
Opties en mogelijkheden

"Charlon is een zeer positief ingestelde persoonlijkheid die zoekt naar de energie in de persoon en bijeenkomst."

Mr. G.E. Oude Kotte
Wethouder

"Charlon breathes enthusiasm, knowledge, wisdom and is eager to learn. Eager to perform and a very nice guy!"

John Scholz
Manager, muzikant en mediator

"Copycentre is zeer tevreden over de samenwerking en service van Multi-Traject. Het contact en de communicatie is uitstekend verlopen. We hebben dankzij Multi-Traject een prima filiaalmanager voor onze winkel in Haarlem. Ik kan ieder bedrijf dat op zoek is naar geschikt personeel Multi-Traject aanraden."
 
Caspar Wagemaker
Manager Copycenter bv

"Sinds ik jou heb ontmoet op de Wet- en Regeldag (NBA/ KvK;november 2010) hebben we al diverse fijne gesprekken gehad, waarbij we steeds beiden de ‘click’ tot positief denken en ondernemen voelen. Door goed naar elkaar te luisteren, leren we elke keer weer van elkaar. Ik meen te kunnen zeggen dat je helemaal gaat voor je doelstelling (en), die je ook steeds bijstelt. Je kunt daarbij heel direct overkomen, waarmee je anderen in eerste instantie soms frustreert, maar daarmee maak je je standpunten en werkwijze heel helder en dat levert dan een relatie op die standhoudt. Zogezegd: een man een man, een woord een woord. Je weet de succesfactoren prima toe te passen en bent goed in staat om de leermomenten te gebruiken voor de ontwikkeling van je onderneming en je eigen persoonlijkheid. Je grote netwerk is een belangrijk gegeven voor jezelf en je relaties. Ik wens je alle succes en een goede gezondheid toe."

Herman Schoon
BDO Accountantcy

"Motiverend Spreker Charlon Imamdi is een inspirerend voorbeeld van een toptalent die alles op alles zet om zoveel mogelijk talent in anderen te (h)erkennen en dit tot optimale bloei te laten komen."

Remco Claassen
Trainer, Spreker en auteur

"Charlon, mijn ervaring met jou betreffende de re-integratietrajecten die je voor mijn cliënten hebt uitgevoerd is positief. Je houdt me goed op de hoogte van de ontwikkelingen en maakt waar, wat je als doel stelt. De samenwerking voelt ook echt als samenwerking, waarbij het belang van de cliënt voorop staat."

Hella Verheul
Senoir Werkcoach UWV Werkbedrijf Alkmaar

"Bijzonder fijn dat je er voor gezorgd hebt dat ik via jouw uitzendbureau al na 4 maanden een contract heb bij het UWV.Top Bedankt voor het vertrouwen en inzet!"

Jacqueline Immerzeel
Arbeidskundige UWV

 

"Ik heb Charlon leren kennen toen ik op zoek was naar een andere baan. Hij heeft mij op een prettige en persoonlijke manier benaderd. Zijn bejegening sprak mij aan omdat hij voortvarend te werk ging. Via hem heb ik mijn droombaan gevonden. De eerste vier maanden heb ik op detacheringsbasis via Charlon gewerkt. Het contact is altijd prettig geweest. Charlon hield nauw contact met me en wist mij van goede adviezen te voorzien. Ik wens Charlon veel succesvolle plaatsingen voor de toekomst!"

Carl van der Sluijs
Arbeidsdeskundige UWV

"Begin 2013 bent u in opdracht van Reclassering Nederland aan de slag gegaan met drie van onze cliënten in het kader van toe leiden naar arbeid. Een belangrijk onderdeel van uw werkwijze was het motiveren van cliënten om een meer proactieve houding aan te nemen. Dit deed u onder andere door het meegeven van literatuur aan de cliënten en het in gesprek gaan over de bereidheid van een cliënt om zijn eigen handel onder de loep te nemen.

Deze werkwijze heeft zijn vruchten afgeworpen aangezien alle drie de cliënten binnen korte tijd aan het werk zijn geholpen. Onze ervaring met uw werkwijze is dus positief te noemen."

Dhr. J. Redouani
Reclasseringswerker Reclassering Nederland

"Ik wil je het volgende meegeven: ik vind dat je de mensen openhartig tegemoet treedt. Ik herken daadkracht in jouw woorden en daden. Ik merk dat jij een van woord bent. Als ik een traject bij je uitzet weet ik zeker dat deze met goed gevolg wordt afgehandeld. Als het even niet lukt om iemand te plaatsen dan zorg jij ervoor dat jij je netwerk inzet. Mijn ervaring is dat jij een prettig mens bent om mee samen te werken en afspraken te maken."

Inge Schut- Gardenier
Werkcoach UWV WERKbedrijf Alkmaar

"Charlon is in mijn ogen een hard werkende en goed opgeleide man, met een goed gevoel voor realiteit. Hij kan mensen motiveren en activeren en speelt daarbij een energieke rol  als het nodig is. Hij heeft tevens de mogelijkheid zich in personen te verdiepen en daarmee de juiste weg voor die persoon te wijzen. Hij blijft steeds wanneer nodig, in gesprek en laat de persoon die hij in behandeling heeft wel in zijn/haar waarde. Hierbij wil ik Charlon Imamdi dan ook van harte aanbevelen om als bemiddelaar en begeleider de reïntegratie van kandidaten te leiden."

Erica Davids

"Charlon heeft meerdere interviews gegeven voor onze televisieprogramma’s Ondernemend Nederland en LifeStyleXperiencePlus. Charlon is een enthousiasmerend persoon. Ik denk dat hij met zijn spreken anderen zeker kan inspireren en motiveren."

Chantalle Sampat
Eye Media Television

"Charlon is een eerlijke en oprechte businesspartner die staat voor wat hij zegt. Zijn sociale inleving is groot wat een zeer goede eigenschap is bij zijn organisatie Multi-Traject! Naast het zakelijke is Charlon een prima kerel met een goed gevoel voor humor. Het is altijd top om weer eens een middagje met hem te brainstormen!"

Menno Deutekom
Businessclub Socius en Wij Noord-Holland

"Jij overlegt met mij als jij een geschikte kandidaat voor ons lijkt te hebben. Wij kunnen daarna een afspraak maken met jouw kandidaat om een gesprek te voeren waaruit moet blijken of de kandidaat daadwerkelijk geschikt is voor de mobiele surveillance. Ik weet dat jij je uiterste best doet om de mensen, die jij begeleid, aan het werk te helpen en te zoeken naar een passende werkkring. Mijn ervaring is dat jij een prettig mens bent om mee samen te werken en afspraken mee te maken."

Astrid Karten
Back Office medewerkster Securitas Alkmaar

"In het kader van een jeugdrecht-procedure heeft u op mijn verzoek uitvoerige en deskundige informatie verschaft aan de Rechtbank op basis waarvan een jongere een tweede kans kreeg om een maatschappelijke carrière op te bouwen in plaats van een criminele. Tijdens het traject heeft u duidelijk laten blijken verstand van zaken te hebben en ook zelf initiatieven te nemen, waardoor de samenwerking prettig verliep. Zoals afgesproken staat u op mijn lijstje van personen die ik in voorkomend geval zal benaderen om jongeren die verloren dreigen te raken een nieuwe kans te bieden."

G.E. Helder
Advocaat Helder & Groot Advocaten Grootebroek

"Je hebt mij om een referentie gevraagd wat betreft jouw werkzaamheden als jobcoach. Wij hebben met elkaar te maken binnen en verplicht reclasseringskader. Dit houdt in dat ik de opdracht heb om aan Justitie verantwoording af te leggen over een pupil. Mijn ervaring met jou is dat je meteen heel daadkrachtig bent opgetreden, zegt wat je doet en doet wat je zegt. Je bent betrouwbaar en transparant. Daarbij ben je bereid iets extra’s te geven, zoals in ons geval het bijwonen van een strafzitting om de rechters te kunnen vertellen dat je een baangarantie had voor deze pupil, wat een belangrijk onderwerp is tijdens een strafzitting. Het is prettig dat ik met jou korte lijnen heb, je belt meteen als er iets speelt waarvan ik op de hoogte moet zijn. Vice versa ben je voor mij ook goed bereik- en benaderbaar. Kortom, zeer prettig om met jou samen te werken."

Janny Schouten
Bureau Jeugdzorg, afdeling Jeugdreclassering Alkmaar

"Wij zijn de dhr. Imamdi zeer erkentelijk voor zijn inzet, waarmaking en vooral een stukje hervertrouwen van mijn zoon in de volwassen mensen. Na 2 jaar aan hulpverlening zoals B.A.P. UWV waren wij, en vooral mijn zoon, het vertrouwen wel kwijt in de beloftes en het doorpakken van instanties. Nu is mijn zoon door de dhr. Imamdi in een zeer korte tijd aan een baan geholpen waar mijn zoon het ook naar zijn zin heeft en hij ervaring op kan doen voor de toekomst. Ook de begeleiding door Charlon naar Sofyan is van veel waarde. Wij zien daarom ook de samenwerking met dhr. Imamdi in de toekomst vol vertrouwen toe."

Roelanda Derksen
Medewerker kwaliteitzorg GOM Schoonhouden BV Schiedam

"Ik werk al geruime tijd met jou samen. Ik bied jou regelmatig klanten aan om deze te begeleiden naar werk. Wij hebben goed contact met elkaar en mijn ervaring is dat jij een hele harde werker bent met hart voor de klant. Jij doet je uiterste best om een geschikte werkgever voor mijn klanten te vinden. Zijn  er problemen kan ik daar met je over spreken en vinden we altijd een oplossingen."

Annemieke Bakkum
Werkcoach UVW Werkbedrijf Alkmaar

"Als adviseur DIA (Deelnemers Informatie & Advies) van de vestiging Horizoncollege te Heerhugowaard, werk ik regelmatig met je samen. De inzet is dan steeds de integratie van ‘mijn’ deelnemers in het arbeidsproces. Deze hebben allen een zeer  complexe achtergrond. Als ik daarin jouw advies en perspectief op de situatie vraag, ben ik zeer gesteld op je realistische kijk en response en zeer op je daadkracht en inzet. Bij het merendeel van mijn deelnemers is het doel niet 1 2 3 bereikt, ik ben blij dat je beschikt over een ‘stayersmentaliteit.’ Graag zet ik de samenwerking voort."

Dhyano Buur
Adviseur ROC Horizon College BMO/DIA Heerhugowaard

"Charlon pakt dingen op een unieke manier aan. Voor hem staat de kandidaat centraal. Hij motiveert je in het waarmaken van je ambities, in het ontwikkelen van je persoonlijke competenties en in het vinden van een baan. Hij bekijkt dingen vanuit een brede perspectief en geeft eerlijk antwoord op ontwikkelingen waar ik als starter mee te maken kreeg. Je kunt echt veel van hem leren en daarom heb ik hem graag als mijn coach en expert in arbeid."

Azmi Ghoerahoe
Student aan de universiteit van Tilburg